La Taula del Sol és el punt de trobada d'un grup d'amics de Capellades a la xarxa.

2.11.06

CAMÍ A TARRACO!!

Equipo, aquest diumenge no deixa de ser una gran ocasió per posar fi a aquesta petita crisi de resultats, no pas de joc, que sembla que ens persegueix!!
Esperem que en aquesta ocasió la sort jugui a favor nostre i les grans jugades que trenem puguin acabar en gol!
Novetats per aquest diumenge:
- Sembla ser que el dissabte no és bon dia per a Penya Blaugrana i el sol fet de jugar amb diumenge ja és un gol a favor nostre.

- Els diaris tarragonins omplen les seves planes amb el rumor que aquest diumenge, podria ser la data escollida per al debut d'un nou porter de la PB dKp, un porter que traurà aquella capacitat que el caracteritza després d'un dissabte a la nit, la directiva a rebut una oferta de patrocini de la marca Beefeater!!

- Una baixa significativa serà la de la segadora del dorsal 6, Adam Farriol, en un desplaçament a un barri guitarrista, on es solen collir moltes maduixes, el jugador es perdrà el partit per sanció, alguns diaris comenten que podria ser una sanció intencionada.

- La Gran Novetat del partit es produirà a la Banqueta, amb el debut del verdader Coach Sergi Fernandez, que després tornarà a Tarifa, tal i com diu el seu contracte!

El partit es juga a les 12:00 a Tarragona, jo proposaria un esmorzar ràpid a l'Escorpí i a les 9:30 l'expedició surt cap a Tarragona a buscar els primers 3 punts fora de casa. Acabat el partit, un dinar de directives a Tarragona. Que ja seràn les 15:00h i cap allà les 17:00h la PBlaugrana de Kp, tornaria a ser a la vila on la gent ja l'estaria esperant!!

Atentament Frank Ñarsson!

No hay comentarios: