La Taula del Sol és el punt de trobada d'un grup d'amics de Capellades a la xarxa.

30.11.06

Festa Cap d'Any 2007



He fet un croquis, si cliqueu sobre la imatge ho veureu més gran, els colors no són els adecuats per culpa del format .jpg.

Pel que hem parlat a les trobades i reunions que hem fet penso que la configuració de la festa serà més o menys aquesta.

Si us hi fixeu bé veureu les valles amb els seus peus de formigó. També he marcat els punts de llum, que hi havien l'any passat.

Alguns del canvis: L'escenari uns metres més enrere, l'entrada amb tres carrils d'entrada i un de sortida(en les primeres hores de festa), canvi d'ubicació del guarda-robes, la barra el doble de gran (crec que ja n'hi ha prou, ja que el problema no recau en les dimensions si no amb l'organització dins d'ella), ....

Falta marcar les columnes, per que no recordava com estan disposades, així podrem decidir que posem de banda a banda del pavelló i com ho fem.

He comptat: número de barres, número de valles, número de peus necessaris,..., mes o menys em surten els números que haviem previst. I també superfícies dada inútil que no vegis peró m'ha fet gràcia.

Com menys coses deixem a l'improvització més ràpid muntarem, i més descansats afrontarem la festa més ben parida de l'any!!

No cal dir que aquest croquis està obert a modificacions. Bàsicament l'he fet per posar-lo a l'arxiu de la Festa.Hauriem de fer una reunió aviat per que hi han coses (cartells, entrades, decoració, samarretes)que necessiten temps, i comencem a estar al límit.

1 comentario:

Anónimo dijo...

No farem un guarda-robes, farem un deixa-robes, ... no podem posar tanta gent a guarda roba, números i històries, no tenim gent ni tampoc lloc suficient. En el revers de l'entrada deixerem clar que la gent porti el mínim imprescindible.

Estic content!!! de que per fi et dignis a fer un comentari!!! Per quan un post amb fotos de peixets???!!!

Golfus