La Taula del Sol és el punt de trobada d'un grup d'amics de Capellades a la xarxa.

16.11.06

Mètode Grönholm

Hola a tothom, ahir vaig anar a treure diners a la Caixa (Parlem?) i vaig aprofitar per mirar pel Servicaixa si ja estaven fent altra vegada el Mètode Grönholm al Teatre Poliorama, a les Rambles de Bcn. I no només ja l'estan fent, sinó que també tenen sessions amb entrades exhaurides ja! Vem dir que estaria bé d'anar-hi, aprofitant els diners de cap d'any, anar junts a teatre podria ser xulo! i a més l'obra és molt bona!!
Els dies del pont de desembre 6,7,8,9 i 10 estaven disponibles encara, no sé com es presenta el pont per la colla. Algú té pensaments de marxar? Sinó és així, aquesta podria ser una activitat a fer un d'aquells dies!
Cada dia es fan un parell de sessions, em sembla que una és a les 18:30 (aquesta no ho sé segur) i l'altre a les 21:30! Cada entrada té un preu de 28 euros, ens ho podem permetre, sinó al final si que podrem dir "serà per diners...!!!"
Qui cregui que és una bona idea per matar un dia i passar una bona estona que s'hi apunti, a veure si entre tots escollim el dia!
A part, aprofitem la benentesa per intentar agafar forçes i ficar-nos les piles per al proper cap d'any, ja el teniem a sobre!! Avui el blog marca "FALTEN 44 DIES!!"
Aquests dies ja han sortit idees, falta posar-les en comú i sobretot tancar tema de la festa i seguretat!!!
Recordeu: SINÓ RECUPEREM LA IDENTITAT COM A COLLA, SEREM DESTRUITS COM A POBLE!!! (Sergi, Carles us volem a casa!!!Llibertat per als "presos" de la colla!!!)

Ñarsson

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ñarson ets un perill!!!!

A mi m'agradaria molt, a més, crec que la tercera temporada la fan els actors originals!!!

Les dates? jo no trencaria el pont pel mig, i aniria el dia 6 o 7.

Golfus

Anónimo dijo...

Una altre cosa, per grups de més de 10 persones fan un 20% de descompte els dijous, trucant al número 902 88 80 90.

Golfus