La Taula del Sol és el punt de trobada d'un grup d'amics de Capellades a la xarxa.

22.1.07

La grada crítica....ataca de nou!

Benvolguts lectors, jugadors, entrenador/s, president i seguidors:, amb el nou any torna l'article setmanal de La Grada Crítica amb un esperit juvenil, fresc i més crític que mai per tal de seguir les evolucions de la caòtica PB Capellades.

FS Piera Vs. PB Capellades

Diumenge estival en terres anoienques per jugar a l'hora del vermut (ni puta idea de fotre un partit a aquesta santa hora) un derbi descafeinat del tot, tant per la poca presència de públic com per la poca resitència de l'opononent.

Més destacable que el propi partit és la prèvia amb l'esmorzar de germanor entre jugadors, directiva i premsa per suavitzar una relació pròpia de la situació paupèrrima de l'equip.
Sí, sí pq tot i la victòria tant l'aficionat com la premsa especialitzada estan en desacord amb la política i projecte de joc i equip portat desde la directiva.

Les notícies generades al voltant de l'equip són més pròpies d'un cabaret que no pas d'un equip de futbol sala però...només són (o no) rumors.


El mediàtic

Xavi "likedavidbeckamsuperfashionvictim" Moreno!
L'arribada al municipi veí va generar una revolta inusitada per l'estilisme, "porte" i presència del quatre golejador del partit!!

El crack
Yogi "en-ce-ba-dí-sim!!" Llopart

L'olor a cervesa, els ulls de cansament, el retard i les declaracions prèvies (rumors de què s'ha rebut a casa l'entrenador missatge amb alts continguts eròtico-festius) no van impedir un partit ple de grans aturades tot i l'expulsió en els darrers minuts del partit!!

El compromís
Manel "quinmalelscopsdepunyalpit" Puyol Martinez

Qui sino, el compromís de l'equip va substituir a l'inconscient porter per donar una classe de reflexos i denunciar la feblesa defensiva de l'esquip sense la seva presència

Capi, t'estimem!!

La sorpresa

Jordi "quasihattrick" Garcia
Ara miro a terra però l'enxufo igual!! Espectacular partit ple d'encert i de desgast físic un cop més!!
..........como me gusta....!!!

Llangonissa per....

Adam Farriol
L'Adam continua amb la línia que li otorga el ja paper guanyat de "president del club de los que se dejaban llevar". Cada cop més gras i amb menys esperit competitiu sembla que arriben al final d'una brillant carrera?¿!!

Tornarà??


Dels nadals a setmana santa

L'entrenador Albert "Capello" Gabarró va menjar-se els turrons però potser la processó, i la més que possible crucificació, no permet assegurar si arribarà al final de temporada.


El detall

La premsa, amb l'equip!
Sorprenent presència de la premsa que tot i la línia de joc pèsima de l'equip segueix al seu costat!!


Aixecant la mà i dient: jo li fotia!!

Alba "la delegada" Bernadet
Mireia "ladonadelentrenador" Vallès

Jo els hi fotia!!
(Alba, m'agradaria que properament repetissis vestimenta i m'ensenyessis....les malles de colors que tens!!!)


La novetat

Toni "fentfotosatoriadret" premsa fotogràfica!! Marlès
Espectuacular desplegament de mitjants visuals per realitzar un reportatge sense preu!!




La grada crítica existeix, la grada crítica resisteix


P.D: Toni, Anna i Ruth (o Rut?) MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!

2 comentarios:

collakp dijo...

Tot i els nombrosos intents de mantenir una bona relació amb aquest setmanal, veig que la pressió cap a la meva persona i càrrec no afluixa! Dues victòries consecutives, joc ofensiu i se segueix demanant el meu cap!!!
I això que sé del cert que el periodista que signa aquest article va poder sentir un comentari que em va fer l'auxiliar Srta. Vallès al marxar, i jo, mantenint la postura i demostrant professionalitat ni em vaig immutar, i encara se'm vol cessar!! El pròxim partit es podrien veure "peinetas" Fabio!!
Informar que l'actitud del nouvingut Patrick Savi, i el veterà Adam, més les baixes del Pepe, fan que s'estigui treballant amb una incorporació que ja podria debutar en el proper partit! Un fitxatge provinent de la terra ferma!!

Frank Ñarsson

collakp dijo...

La grada crítica es reinventa altre cop i torna a sorpendre amb l'analisi minucios del partit, dient les coses pel seu nom.

Felicitat Grada Crítica!!!

No em puc creure que la pinya es pugui ajuntar dins d'un mateix equip,...emocionat!!!(dos cops de puny al pit).

P.D.: La delegada es posarà les malles si jo ho mano!!!......