La Taula del Sol és el punt de trobada d'un grup d'amics de Capellades a la xarxa.

7.3.07

Estadística de les primeres 51 entrades de la Taula del Sol.

Les 5 o 6 primeres entrades del Blog no surten a l'estadística, ja que algú les va eliminar (suposo de manera involuntaria)!!




3 comentarios:

collakp dijo...

Visca la Taula del Sol!!!!
Llàstima que només comptabilitzem entrades, ja que de comentaris l'estadística seria més diversa, la gent comenta més que no pas penja noves entrades, jo mateix, desde que estic de baixa e penjat ben poc ja que depens d'un ordinador una mica rapidet, i no és el cas!!!
També se'n pot extreure una altra lectura, i és que: QUINA POCA FEINA EL TON I EL MANEL!!!!Després t'has de sentir comentaris de màrtir saps!!!!
A destacar també la gran participació del Sergi, un dels motius pel qual el Manel fa nèixer aquest blog, actuant com a gran capità que és, pq el Perico i el Carles estiguin al dia!!!!
Esperem que aquesta estadística sigui un punt d'inflexió!!!
Frank Ñarsson

Anónimo dijo...

si algú m'explica com es fan noves entrades potser caurà alguna. desde que està el blog nou no sé com funciona!!!!!!!
petonets a tots
kiki

Anónimo dijo...

UFFFFF!! Valen Sergi i Kiki mireu a la part superior dreta del blog, veureu un apartat anomenat COM FER? ENTRADES.cliqueu!! Ens faria molta il·lusió que postegessiu!!!

Per les crítiques rebudes sobre la quantitats de feina, em veig obligat a defensar-me, el Ton estarà d'acord amb mi:

Estimat amic Perico després de veure les teves fotos dels carnavals no tens capacitat moral per fer cap tipus de crítica ni de feina ni de futbol. La pròxima vegada que tinguis un bitllet d'avió per tornar a casa, fes el favor de cedir-lo a alguna de les senyoretes que t'acompanyaven que ens faràs més contents.

Albert..., no hi res més dolorós que rebre critiques d'un personatge que treballa 6 mesos l'any. Sort que ets de la PINYA!!

Que cabrooons!!

Golfus (enfeinat)