La Taula del Sol és el punt de trobada d'un grup d'amics de Capellades a la xarxa.

21.3.07

Final a quatre!!

Hola a tots!

Un cop més us faig arribar notícies sobre les nenes que entreno. Bé, no tant nenes i la majoria adolescents en plena efervescència hormonal i que a part també jugant a bàsquet força bé (hi ha dies de tot.....)

Després d'acabar la fase regular en primera posició amb un balanç de 11 guanyats i 1 perduts ara toca el més difícil....que és guanyar la final a quatre amb els primers quatre classificats de l'esmentada fase regular: UE Capellades, Monalco, Maristes i Escola Anoia.

Els últims quatre anys s'ha arribat a aquesta fase amb resultats ben diversos: quart lloc, tercer lloc i segon lloc respectivament, i si fem cas a l'estadísitica ara ens tocaria guanyar-la i accedir als Campionats de Catalunya escolars.
És difícil i per això us demano l'assistència el proper Dissabte 24 de Març al poliesportiu de Capellades per animar-nos i passar un gran matí de bàsquet.

L'ordre del dia és bastant clar:
9.00 UE Capellades Vs Escola Anoia
10.10 Monalco Vs Maristes
11.10 Concurs públic: encistella des del mig del camps (Premi)
Concurs de tiro: exclusiu per jugadores de la lliga
12.00 3er i 4rt Lloc (Perdedores de la semifinals)
13.00 Gran Final Escolar Cadet Femení
14.00 Final de festa i entrega de premis


No us diré que us necessitem per animar a tots: pares, mares, germans, gossos, gats, tiets i tietes......i a mi personalment tb em faria moltíssima il.lusió que hi fossiu!

Fins dissabte

Petons i abraçades per tots
Ton

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ei Ton jo vindre!!!!

Llàstima de l'esport....el basquet és aquell esport de senyors que suen sobre un parquet!!! i a on el joc sempre està aturat per infinites faltes, no?

Vinc directament a la final.

Dos cops de puny al pit!!!