La Taula del Sol és el punt de trobada d'un grup d'amics de Capellades a la xarxa.

6.5.07

AQUEST ANY SI A GLASGOW!!!!!!!!


Ei hola,

Com va tot?? Jo com ja sabeu un altre cop per les terres del Sud de la península intentant tornar a agafar el ritme de treballar, que per aquells que son del gremi, despres d'una bona parada sempre costa tornar a arrencar.
No he esperat tant de temps per fer la primera entrada al Blog de la Taula del Sol, per qualsevol motiu sense importancia, i no anunciare que em caso com molts de vosaltres esteu esperant (tot arribara!!!!jaajja que esteu sonats o que), o per dir que torno a casa de nou (no puc aguantar aquest ritme que es porta ultimament al sol de acabar a les sis del mati amb xupitos de tequila), es per recordarvos que el dijous passat va ser una data per recordar que molts de valtros els hi explicareu als vostres nets que vau veure EL PASE DEL ESPANYOL A LA FINAL DE LA COPA DE LA UEFA. L'únic representant català en competició europea. O sigui que tots hem destar junts per animar amb força i ajudar a fer equip perque l'ESPANYOL guanyi la ........ (ARA N MENRECORDO)em sembla que la PRIMERA COPA DE LA UEFA!!!!!!!!
US RECORDO AMB AQUELLS QUE VAN VOLER O VAN COMPRAR ENTRADES PER ANAR A ATENES QUE SEMPRE US VAIG DIR QUE LOPCIO SEGURA ERA GLASGOW!!!!!!

VINGA ESPERA QUE TOTS RECORDEU AQUESTS DIES COM ELS DE LA CONSECUSIÓ DE LA PRIMERA COPA DE UEFA DEL MILLOR EQUIP CATALÀ DE L'ANY!!!!!!!!

US ENVIO UNA FOTO PQ LA TINGUEU EN EL RECORD!!!!!

No hay comentarios: