La Taula del Sol és el punt de trobada d'un grup d'amics de Capellades a la xarxa.

14.5.07

UNA MICA DE PACIÈNCIA!!!!!!!!!




Lectura 1


Aquest any optàvem a set títols, de moment només en portem un! I la lliga de seguir així se l'endurà el Madrid, que ja té tela, un equip que fa pocs mesos semblava completament desestructurat!
El Ronaldinho ja no és el que era, l'Eto'o no veu porteria, falten els gols del jugadors com Giuly, Larsson, Saviola, Guddy, Deco...
S'ha acabat un cicle? No hem guanyat a cap gran, tothom ens a repassat, Chelsea, Madrid, Sevilla, Liverpool, Valencia, Getafe...
L'entrenador a perdut credibilitat, mal ambient al vestuari...
L'any que vé a veure que passa!!

Lectura 2

Aquest equip s'ha guanyat més respecte i paciència de la què li estem donant, després de trobar-se un equip sense nord, sense credibilitat, que venia d'uns anys horrorosos, el Rijkaard i aquesta plantilla ens han donat dues lligues seguides i opten a la tercera, a més sobrats, no com el dream team que depenia de Tenerife cada any! Hem guanyat una champions fent el millor futbol del món, no jugant a tancar-se com la majoria de grans!
Hem vist un futbol que al món li queia la baba, Ronaldinho, Eto'o, Larsson, Deco, Messi, Iniesta, Xavi, Puyol...

Conclusió

No deixem que els putos madrileños ens traspassin la crisi i siguem tant totntos d'acceptar-la a les primeres de canvi, el Madrid no sempre podrà fer 3 gols amb un moment com amb el putos pericos, no juguen a res!!! Des de fa temps només opten a la lliga, i els hi estem regalant nosaltres, no guanyant-la ells! No us creieu les mentides sobre mals rotllos, envejes, que cullons saben els diaris!!!!!
Què voleu ser com el Sevilla?Què a celebrat aquest equip amb anys, una UEFA!
el liverpool? A quinze punts del campió anglès, l'última lliga fa...
el chelsea? Tants milions i altra vegada s'han menjat els mocs
el milan? idem que el liverpool, moltes finals però...
el madrid? Quina pena d'equip! Els diaris l'han fet bo
MÉS QUE MAI: VISCA EL BARÇA, SOM UN SENTIMENT I GUANYAREM LA LLIGA!!
RIJKAARD PUTO AMO!!

FRank ÑarSSon

No hay comentarios: