La Taula del Sol és el punt de trobada d'un grup d'amics de Capellades a la xarxa.

29.6.07

Bye bye !!!

Hello,

LONDRES.- La policía de Londres logró desactivar a tiempo un coche bomba encontrado esta madrugada en el centro de la capital británica, informó Scotland Yard.

Tras hallarse la carga explosiva, la policía acordonó durante la hora pico matutina un sector del centro comercial de la ciudad, cerca de Piccadilly Circus.

lanaciondigital.com

Aquest matí he mirat les noticies, després de llegir aquesta noticia en qüestió he decidit que el blog te prou pressupost per enviar un equip "d'enviats especials"(rollo Núria Bacardí al 11-S) a cobrir aquesta notícia. He demanat l'hotel a la mateixa plaça de Piccadilly Circus, s'ha d'estar sobre la notícia....

Vols dir que cal ??!! posar un cotxe bomba sota de l'hotel on dormirem aquesta nit?? Per la mort de Déu ... un mica de respecte!!

Golfus "I have the eggs in neck.....Angelillu!!!!"

PD: Que ningú de la Colla surti del pais amb el que queda de mes, definitivament no estem de sort.... esperem que la penya blaugrana tingui més sort a les 24 hores de Futbol Sala de Capellades.

2 comentarios:

collakp dijo...

Les últimes notícies que arriben de terres britàniques és que ja tenen identificat el presumpte cotxe en qüestió!
Es tracta d'un VW Golf de color negre, matrícula NP, l'han identificat com a cotxe català i republicà! La parella que el conduïa encara es troba a Londres i està sent interrogada per agents d'Scotland Yard, sembla ser que els dos joves catalans estan intentant explicar que no es tractava de cap atemptat terrorista, simplement que el cotxe no ha pogut més hi ha petat!La policá ja ha demanat un polígraf i repetirà l'interrogatori!
el cotxe no pot abandonar el país,no perkè sigui la prova, sinó pk feia temps que la comissaria britànica havia d'anar a fer el cafè al bar del costat,i ara ja no tenen de moure's!
Frank Ñarsson
collakp.blogspot.com
Capellades

Golfus dijo...

Confirmo la noticia, es queden el cotxe i segons em van comentar el pintaran vermell i el posaran a la Torre de Londres juntament amb les altres joies de la Corona.

Aprofito per desmentir el rumor que apuntava a la col•locació del esmentat “bolidu” al costat del sarcòfeg de Tutankamon en el British Museum.

Golfus “Big Men”