La Taula del Sol és el punt de trobada d'un grup d'amics de Capellades a la xarxa.

4.6.07

Eleccions Municipals CONTINUACIÓ

Aquest missatge arriba tard, degut a uns problemes de saturació de feina en el món dels cetacis.
La veritat es que la meva visió de la política capelladina no es gaire objectiva, principalment per dos motius, el primer d'ell i clar es que no he estat molt per capellades en aquest temps, ja sigui per estar als estats units, a gales o a tarifa (que internacional!!!jajajajja), o perque per primer i es veu que últim cop un membre de la família estava a dins de l'ajuntament. Per això no puc valorar globalment el treball fet per aquest govern, encara que personalment i sense ser objectiu suposo, crec que mun pare ha fet una bona feina (tb s'ha de dir que jo n l'he ajudat molt a tornar a reeditar el seu govern!!!jajajajaja).
A part de tot aquest rollo inicial, primer de tot felicita l'únic integrant de la colla que formava part d'una llista electora, que a més a més han tret molt bons resultats. Aquesta llista dir que estava molt ben pensada, pq a vist com portar a la llista gent com l'edgar podia arreplegar tot el vot de les nenes entre els 18 i els 22 anyets a les que torna bojes!!!!ajajaja. La meva sorpresa va ser veure al arriba a capellades, la cap de llista de CIU que pensava que no treuria ni la meitat de vots dels que va treure. I la llista en general em va sorprendre força, però sorprenentment per mi, a fet furor i han guanyat les eleccions. Crec que ha sigut degut a diversos factors: sincerament no crec que els socialistes ho hagin fet tant malament per teni tants pocs vots, pero es veu que el pacte am ERC no ha acabat de convençer al poble de Capellades, a més de que la nova candidatura de VdC a pujat molt forta, que crec que ni ells sho esperaven. També m'agradaría felicitar-los ja que teni dos regidors la primera vegada que es presenten significa que el model de poble que ofereixen a convençut a força gent.
Jo vaig poder seguir tota les eleccions capelladines per la radio, i una de les meves preocupacions durant la nit, va ser sincerament que CIU no treies la majoria absoluta, primer perque no hem convenc com a partit i després perque crec que les majories no son bones als pobles, i sempre es bo que hi hagi un equilibri entre partits, encara que això té cert risc, però així ha sigut a capellades molts cops.
Ara a veure que pasa amb els pactes, es veu que tothom s'esta movent, m'han dit que CIU vols pactar, els de VdC diuen que no pactaran, i els altres dos partits suposo que estan buscant estar al govern, això pot tenir un final interesant, mantingueume informat!!!!!!!!

Sergi

Un dubte que tinc d'aquestes eleccions, a la colla hi ha una persona que suposo que les eleccions li han creat un dilema força gran al seu interior si vota per CIU o per PXC, la familia tira molt en els dos casos!!!!jajajajajja. Quin crack el raul!!!!!!!

No hay comentarios: