La Taula del Sol és el punt de trobada d'un grup d'amics de Capellades a la xarxa.

12.6.07

FEM-LI CONFIANÇA A LA GALLINA!!!!!!



Nois, des de la taula del Sol hem de confiar en què el miracle és possible, 3 lligues guanyades en l'últim minut ens demostren que és possible! Ja sé que ens aquells any l'equip va complir i ho va guanyar tot, però d'aquesta manera la lliga serà més èpica!

La gallina ha promès gols, serà la reencarnació de l'Eto'o al Bernabeu, creiem en ell, l'avalen 3 gols a la lliga!!!!!!!!!!!!!!!!! Que més podem demanar, els maletins cap a ses illes faran que aquests del Mallorca semblin el Milan!

No deixem que un desgraciat com el Tamudo ens faci deixar de creure en la lliga, que un pocapena com el Paco Flores compleixi l'objectiu de la seva vida, pobre desgraciat aquest tbé!

Aquest diumenge reviure la imatge que penjo és possible, als finals de lliga el Barça sempre s'ha aliat amb les illes, no pot ser Tenerife,doncs serà Mallorca!!

2 comentarios:

Golfus dijo...

Està claríssim que la gallina farà 3 xixarros. Lo complicat serà foradar "la muralla tarreconense de 10 defenses" que montarà el puto Flores.

Per cert,la foto és de quan el Barça sabia matar un partit o patir fins el final per encadenar victoria rera victoria,...

kuka dijo...

UN MIRACLE????
POBRETS CULES...
LA LLIGA JA ES NOSTRE, DEL MADRID XATOS DL MADRID... :)
ATENTAMENT,
MERENGONA