La Taula del Sol és el punt de trobada d'un grup d'amics de Capellades a la xarxa.

31.7.07

Un miratge.....ha de ser la calor!!!!


3 comentarios:

Anónimo dijo...

Com a representant de la vostra estimada i benerada "pinya", vull donar fe de que aquesta foto es un muntatge de algú que vol desestabilitzar-nos a travès de imatges retocades.
La elastica que porta el nostre company no es la samarreta que sembla. Fixem-nos amb lo "cenyida" que li va. Homeeeeeee.... per favor!!! es que això demostra clarament que és la samarreta de la ROMA!! canviant-li les lletres per benq i siemens!jejeje.
Aprofito també per fer una crítica a la casa Adidas per fer samarretes tan "apretades" i que són fins i tot incomodes per gent tant forta i amb aquestes esquenes com és el cas de l'albert.
Espero haver-vos aclarat el miratge.
Gràcies per les molèsties!

collakp dijo...

aquesta foto és el típic muntatge ke fan els diaris quan volen fitxar un crack, está clar, el Madrid vol fitxar el kakà però li falten calés, ma tret a mi pk sap ke sóc un mediàtic i dispararé la venta de samarretes!!!kins fills de puta!!!
però, bé, l'individu ke ha volgut provocar amb aquesta foto no sap el què ha fet, tic material fotogràfic com per ensorrar-lo a la misèria!!!!!La venjança és un plat ke se serveix...molt calent, cremant!!!!

Frank "més culé ke tots" Ñarsson!

Anónimo dijo...

Aquest últim post-it m'ha fet reflexionar i encetar un camí per descobrir el veritable perquè existencial del protagonista del mateix.

Si bé, no s'ha trigat ni 24h en desmentir i assegurar que la fotografia és un foto-muntatge i els veritbles sentiments de l'implicat.....hi ha alguna cosa que em pica!

Sí, sí...em pica pq no és la primera vegada que ho fa!
Qui no recorda la seva marxa dels mítics "Gurinus" cap als detestables "Trapelles"?? Qui no recorda, no fa massa, les seves reiterades "anades i vingudes" de la PBCapellades als Old Blacks??

La credibilitat dels colors del teu cor, encara te l'has de guanyar!!

Un culé convençut!