La Taula del Sol és el punt de trobada d'un grup d'amics de Capellades a la xarxa.

18.9.07

I el nostre fill ja és adolescent.....15ena Festa de Cap d'Any - Capellades

Hola a tots!

Com ja podeu llegir a la capçalera d'aquest post, enguany celebrarem la 15ena Festa de Cap d'Any a Capellades.
Independement que els darrers cops ho deixem una mica tota a la improvització i a l'experiència acumulada durant aquests 3 anys de Festa de Cap d'Any i 2 anys de DBKP...la 15ena es mereix alguna cosa més!

Tots estem enfeinats, sigui treballant, estudiant, fent preparatius de boda (jeje!),.., però ens hauriem de començar a pensar la temàtica, el dibuix o logo de la Festa, optimitzar recursos i sobretot pensar en què és la 15ena Festa i que per tant, s'ha de destrossar!

Aquests dies, per altres coses que he vist o m'hi he fixat, he vist diverses exposicions. Que us semblaria fer una exposició "històrica" de totes les Festes de Cap d'Any des dels inicis fins ara?? Crec que seria ben parit i nostàlgic a la vegada i, demanant per exemple la Sala d'exposicions de Casa Bas amb temps....com a possible ubicació....podria quedar xulo, xulo?¿!!!

És cert que enguany, i esperem que de manera puntual, no tenim entre naltres el REPRESENMAM però potser tb som capaçosos de solucionar-ho sense ell! TORNA, TORNAAAAA.....jejejeje


Res més
Aneu, anem pensant que la FESTA s'acosta!


Abraçada i petons (aquests últims exclusius per les noies...jeje)
Ton

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo opto per na de calçots

collakp dijo...

trobo que és una idea espectacular, innovadora i que no s'havia dit mai, convertim la festa amb una gran calçotada, on els nois posem el calçot i elles la salsa, si de cas, la pinya ja la lligarem!!!!!
albert "el wapo" (pk albert us preguntareu?)

Anónimo dijo...

Al final una bona idea!! a la pinya anirem de calçots wapos i els altres podeu anar de calçasses!! que així ens estalviem uns quants cales!!

Parlant una mica més en serio! A mi em sembla una bona idea lo de l'exposició però això comporta molta feina. La inaguració podria ser una sopar de germanor amb tots els organitzadors d'anys enrera.

Siau!!!

Anónimo dijo...

Abans de fer qualsevol comentari m'agradaria creure'm la bona voluntat, la llibertat d'expressió lliure i el no veto per part de l'administració i pare creador tot poderós del nostre blog a qualsevol comentari publicat en el mateix.

Un cop aclarit això...... "a la pinya anirem de calçots wapos i els altres podeu anar de calçasses".... ja ja ja!

Aquí els més calçasses són precissament els que diuen el contrari i ja aprofitant tb són uns fills de la gran puta!

A mi m'agrada més el meló!

collakp dijo...

bueno bueno bueno, volvemos a las andadas!!!!!!!!!!!!

Sempre que es toca el tema calçasses em sento part implicada, jajajajaja!!!! ja veig que sempre surten els mateixos listillos (perdó, el mateix listo), amagant-se darrera d'un anònim i insultant a la pinya, aquella institució que crea enveja per allà on passa degut a l'amor que s'hi respira dins!!!
doncs bé, "estimat" tonet,paiwan,gurino,calçasses,orzowei...i tants noms més com vulguis, no ens faltis el respecte pk qualsevol dia, notaras que ens hem gastat 500 fente una visita x leskena!!! i pagant el cap!!jajaaj
Ñarsson "ton fill de puta et matarem" puñalada trapera