La Taula del Sol és el punt de trobada d'un grup d'amics de Capellades a la xarxa.

18.6.07

FLOR AL CUL O SISTEMA DE JOC?

17/06/07

Min 81 dels partits de l'última jornada de lliga
Nàstic-Barça: 0-3
Madrid-Mallorca: 0-1
Aficionats cules: Tenim un entrenador de puta mare, a mi que em diguin el que vulguin però el Rijkaard sempre sap el que es fa, i si estem on stem es pk tenim el millor jugador del mon, aquest Ronaldinho quan fa falta sempre surt! I l'Eto'o es sinonim de gol, estan lesionant o mira'l com a acabat! Tampoc fa falta una revolucio al vesturari que venim de guanyar 3 lligues i una champions, Laporta puto amo! Al final guanya qui fa bon futbol!
Aficionats merengues: Puto Capello, es ke és el antifutbol, i el pallasso de Calderon celebrando el titulo la semana passada, no pasa por prepotentes! Ya lo decia Mijatovic, esto es un ekipo de borratxos! Es ke no estan para jugar, limpieza de vestuario ya, Raul esta acabado y Beckam lo hemos tenido todo el año apartado i mira, se va por la puerta de atras!Vaya desgraciao GUti, la eterna promesa!! Schuster al Madrid ya, i mocion de censura a Calderon, KAka, Robben i CEsc venid rapido!!!!!

Min 90
Barça-Nastic: 1-5
Madrid-Mallorca: 3-1
Cules: Aquest enyrnador ja no el respecten, els jugadors sen foten dell com volen! I el ronaldinho, tot l'any sense entrenar i aki ningu diu res, fotemlo fora! I Leto'o, akest tio es una bomba al vestuari, no es mereix renovar, fora i ke vingui l'Henry!!
Txiki apren a fitxar duna puta vegada i treute a 8 jugadors com a minim, ke s'ha acabat un cicle, jo ja fa dies que dic que el Laporta aquest ja no té crèdit!!!
Merengues: Este Capello és la ostia ke digan lo ke kieran, jo sabia que este Madrid ganaba la liga, pa ke despues digan ke es un tio defensivo, lo qie pasa es ke tienen carácter joder!! Este ekipo es una piña, el ekipo de la casta!! Capello kedate, Calderon gracias por devolver la ilusion al ekipo del siglo!!

Conclusions: Potser no cal ni un extrem ni l'altre, nosaltres solets hem deixat escapar una lliga que no volia ningú, i al final la guanyat el què ha estat capaç d'apretar al final de temporada, ni ke sigui amb sort, als últims minuts...la sort es del ki la busca suposo!! S'ha de fitxar si però amb cap, s'ha acabat un cicle? No pas, un any sense guanyar res, si l'any que ve es torna a guanyar no pasat res, no deixem que la crisi agafi el pont aeri un altra vegada! Catalans: Visca Catalunya
P.D: Us heu fixat que la majoria de samarretes que es veuren (almenys aki Montbui) son de fa unes 3 o 4 temporades, jajajajaa, bonissim, nigú té la nova, serà per algo!

frANK "paciencia" ÑarSSon

3 comentarios:

collakp dijo...

Tens tota la rao Ñarrson no cal una renovació daquest equip sino poli alguns asepectes i ja esta. jo crec en aquest projecte encara, no son jugadors veterans ni molt menys, per tan encara tenen anys de futbol.
Em de mantenir el nostre esperit cule, pq si algu ens difrencia de l'equip de la capital delpaís veí es el nostre sentiment, ja qu del barça un i neix encanvi del madrid ti acabes fent amb els anys.
Res mes numes que hi ha mlt catedratic en aquest tema jajaja.
el politic jajaj

Anónimo dijo...

BUENO NO TAN DE SERMONET K EL MADRID A GUANYAT PQ EL BARÇA SON UNS PUTUS XULOS DE MERDA, VAN A ENTRENAR KUAN ELS I SURT D LA POLLA I NO FOTEN NI BROT...AKI S'HA VIST K EL MADIRD ES EL MILLOR..!! I S'HO MEREXIEN!! ALA MADRID!!
I EL MILLOR MOMENT ES EL DEL BECKHAM K KDI CLA..CULESS SENSE LLIGA...

collakp dijo...

Magradaria felicitar el Barça per la seva aplastant victoria a casa del Nástic. Com es nota que te un equipaç, amb jugadors com Ronni, eto'o, messi, aquest equip fara historia.

Felicitats per la lliga