La Taula del Sol és el punt de trobada d'un grup d'amics de Capellades a la xarxa.

19.6.07

Indignat

El miracle no va poder ser, el vem tenir aprop, casi "palpant-lo" però al final vam haver de veure resignats com el nostre gran rival es passejava celebrant el títol en mig d'una multitut de seguidors eufòrics. Però realment, el que més rabia m'ha fet durant aquests 2 dies de "celebracions merengues" és veure la quantitat de gent que no en tenen ni puta idea de futbol ni realment son del madrid, celebrant el títol com els que més. Gent que els diumenges prefereixen anar al cine abans de mirar "el seu madrid", i arriba dilluns i no saben ni el resultat que ha aconseguit. Sort que d'aquí 2 díes aquesta gent que tant a celebrat, no sabrà ni el que va celebrar, més que res pk tot aquest "orgullo vikingo" que ha nascut durant aquests dos dies és només fictisi. Aquest fet em fa sentir (si és que es pot) encara més CULÉ. Per donar fer d'aquest sentiment, que ens fa ser diferents als altres, qui millor que el jugador que simplement és això, SENTIMENT



Marc ("Visca el Barça") Bisbal

3 comentarios:

collakp dijo...

Segurament el Manel,gran capità de la colla, sentiment i homoleg del Puyol a la Penya Blaugrana de Capellades deu star plorant d'emoció al veure aquest vídeo!
No el vull comentar pk la piña ja la definit amb una paraula inmillorable, és un SENTIMENT,els aficionants del Madrid poden celebrar títols però mai sabràn que vol dir ser més que un club!!

FrAnK "+cule k mai" ÑaRsSoN

collakp dijo...

Aquest tio es passa!!!! No es normal el que fa!!! Amb el puyol, lespanyol seria campió de lliga!!!!

Anónimo dijo...

No tinc paraules.....Déu existeix i és de la Pobla ....

Golfus "creient"