La Taula del Sol és el punt de trobada d'un grup d'amics de Capellades a la xarxa.

25.6.07

La millor defensa és un bon atac!

Segurament quan llegiu el títol d'aquest post no acabareu d'esbrinar el perquè del mateix però tot i que la mateixa frase ja és una màxima, en aquest cas es demostra la seva certesa de forma incontestable?¿!

Siguem curosós doncs.....i tb catedràtics perquè a la colla en tenim un grapat?¿!

Aprofitant la visita " de metge" d'en Sergi Pèrez es va fer un sopar al Chup's entre l'Albert, l'Adam, el propi Sergi i jo mateix. Parlant de tot i de res va sortir a la conversa el comentari del post de "Brochazos a Cal Farri....o Cal Çaces".

Un dels catedràtics de la colla va fer més llenya de la innegable tolerància de l'Adam envers la seva parella i com comparteix les seves decisions. Personalment, jo també comparteixo aquesta actitud i aptitud envers les relacions home-dona!

No obstant això, els "esmentats catedràtics" van començar i reiniciar la seva campanya orquestrada sense valorar les possibles conseqüències de les seves accions.

Com deia siguem curosós...(i si fem una llegida al Molt Il.lustre Diccionari de la Llengua Catalana...)

[2ona accepció]
portar els pantalons: Manar, tenir l'autoritat a casa, especialment si és la dona qui mana.

Dit això, cal manar quan toqui i cal creure quan es pregui.....

Que deies que demà veuria?? C-A-L-Ç-A-S-S-E-S!!!!
(sí, sí....això és per de cal mataporcs!!)
LA MILLOR DEFENSA ÉS UN BON ATAC!!


La grada crítica "a la moda i amb pantalons, sempre amb pantalons"

4 comentarios:

collakp dijo...

Segurament des d'ahir obres el blog cada 5 min, impacient de llegir el suposat post de contestació vers el teu comentari, que deixem dir-te, el trobo fóra de lloc, sense cap fonament ni raonament, sense cap lògica i rotundament fals!!
Ja fa uns dies vas deixar anar la idea que el meu apreciat Manel i jo erem els + calçasses de la colla, doncs mira "estimat amic" Ton el què et diré:
Et recomano que no obris el blog amb una quants dies, pq s'està preparant un reportatge audiovisual contra la teva persona que t'enfonsarà totalment en la misèria, amaga't i no surtis de casa maleït calçasses, pk ja saps ke la venjança és un plat que es serveix fred, doncs tu te'l fotaràs i glaçat i et kedaràs igual fill de puta!

P.D: degut a que l'altra persona implicada, el pare i creador totpoderós d'aquest blog, tbé ha estat atacat per tu, tinc la certesa que aquest comentari no serà censurat!

Frank "no saps el què t'espera, estàs jugant amb foc i et cremaràs desgraciat" Ñarsson!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Independenment de què la por que em suposa qualsevol represalia teva és nul.la, si que trobo intolerable els insults i les sortides de to del teu comentari.

Sí, tens raó quan assegures que he visitat el blog de manera sovint per tal de llegir "l'esperat" post de contesta però les expectatives han quedat del tot en això, expectatives.

Vols guerra? LA TINDRÀS?¿!!

Atentament,
Ton "Rollo Platoon" Pons

P.D: Jajajajajajajajajajajajajaja!

Golfus dijo...

Que fuerte!! Que fuerte!!! Se dice...., se comenta...., se rumorea ....

El primer que posi un missatge conciliador quedarà CENSURAT!!! Tot per l'audiència!!!

Aquí s'estan repartint medalles de calçasses i jo sé qui pujarà al podi amb mèrits.

A l'Albert i a mi ens avalen molts anys de relació amb les nostres respectives i seguim portant la batuta com el primer dia ... no com altres ...

collakp dijo...

Missatge conciliador?????
Qui ha parlat de conciliació, aquí s'ha obert una veda sense fre contra tots aquells que encisats per l'amor dels primers mesos tenen els turmells encetats pel fregament dels pantalons, que tenen veu dins la relació però no pas vot, que treuen la cartera cada moment per dir... "La ------- i jo"!!!!
Estic content de veure que no estic sol en aquesta guerra, com en totes les grans batalles bèliques, hi han aliats, i aquí ja s'estàn formant les primeres aliançes!
La batalla serà dura, però el lema ja és conegut, "si la guanyem serem invencibles" rotllo eternal!!

FrAnK "això va per llarg" Ñarsson